Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Κρανίδι - Πορτοχέλι σε "πυρετό" καλλωπισμού και καθαριότητας.....

ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!!

     Καθαρισμός Πορτοχελίου 9:00πμ.
     Η ομάδα τον Πρόεδρο τον έχει αφήσει μόνο του, γιατί δουλεύει στο Κρανίδι.Πριν το πέρασμα του Προέδρου.       Η 7η Δράση της Ομάδας μας στο Κρανίδι ήταν στο Πάρκο με τα πεύκα απέναντι από την πυροσβαστική.
       Το δασάκι δεν το βρήκαμε ιδιαίτερα φροντισμένο.

        Στην δράση μας είχαμε την συνεργασία της Προέδρου και της Αντιπροέδρου της Κοινότητας Κρανιδίου, την τεχνική υποστήριξη του Τάσου Γκιρτάκη, ο οποίος διέθεσε τα μηχανήματα του και συμμετείχε προσωπικά στην ομάδα. Καθώς επίσης στην εθελοντική συμμετοχή γειτόνων με προσωπικη δουλειά και κεράσματα.
         Η γειτονιά γύρω από το πάρκο έχει όμορφα και φροντισμένα σπίτια και προνομιακή θέα σε ένα υπέροχο δάσος, παρακαλούμε τους γειτόνους να διαφυλάξουν το προνόμιο και να φροντίζουν το πάρκο! 


Ο Πρόεδρος όμως μας πρόλαβε και στο Κρανίδι!
       Φωτογραφίσαμε τον Κώστα σε δράση - κλάδεμα αναγκαίο για την διευκόλυνση της στροφής μεγάλων οχημάτων.


Η τελική είκονα του πάρκου μετά την φροντίδα της ομάδας μας!Η πρώτη επισκέπτρια μετά το καθάρισμα, απολαμβάνει την δροσιά των πεύκων!

     Συνεχίσαμε τις εργασίες με κλαδέματα και ξεχορτιαριάσματα στο πάρκο του Κέντρου Υγείας. Με την συνδρομή του προσωπικού που εφημέρευε.
     Όλες οι σακούλες που έχουν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της αποκομιδής σκουπιδιών είναι προσφορά της Χαρτοπλαστικής Ερμιονίδας.

      Ραντεβού αύριο στην Ερμιόνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου