Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Καθαρισμός στην "Πόλη των Αλιέων"

    Την Κυριακή 13 Μαίου 2012 και ώρα 10:00 το πρωί καλούμε όλους τους εθελοντές κι όποιον άλλον θέλει να μας βοηθήσει στον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου του Πορτοχελίου "Αρχαία Πόλη των Αλιέων".

     Για την ιστορική σημασία του χώρου είναι καλύτερα να ενημερωθείτε από τον Bradley Ault, Associate Professor, Department of Classics, College of Arts and Sciences, University at Buffalo, The State University of New York σε ένα άρθρο για το περιοδικό Αρχαιολογία online μπορείτε να το διαβάσετε εδώ :




Ομάδα Εθελοντών Φροντίδα Οικισμών

Δήμου Ερμιονίδας



Κρανίδι 26 - 4 - 2012

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ
                        

Η ομάδα μας στα πλαίσια δράσεων συντήρησης και προβολής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ζητάμε την άδειά σας, να συμβάλλουμε με την συμμετοχή μας στον καθαρισμό του αρχαιολογικού χώρου, που βρίσκεται στην περιοχή σας, την «Χώρα των Αλιέων» την Κυριακή 13 Μαΐου το πρωί.


Περισσότερες πληροφορίες αναζητείστε στο ιστολόγιο της ομάδας





1 σχόλιο:

  1. Γειά σας. Δεν ξέρω αν θυμάστε, είχαμε πει να καθαρίσουμε τα ξερά χορτάρια (είναι λίγα) και να φυτέψουμε τη Μ. Τετάρτη δυό - τρία πευκάκια στην ανατολική είσοδο του Μπιστιού. Μια φορά καθαρίσαμε αυτό το χώρο αλλά δεν φυτέψαμε. Είχε πολλά πευκάκια η Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Κρανιδίου. και θα ζητούσε έγγραφη άδεια η συντονίστρια της ομάδας μας όπως είπε. Αυτή θεωρήθηκε μια απλή και σύντομη δράση που ουδέποτε όμως πραγματοποιήθηκε άγνωστο γιατί. Η σειρά της Ερμιόνης δηλαδή πότε είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή