Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νέα Δράση της Ομάδας μας το Σάββατο 2-4-2011


Την Τετάρτη 30 Μαρτίου έγινε η συνάντηση της εθελοντικής μας ομάδας στο χώρο του Δημαρχείου. Με χαρά διαπιστώσαμε ότι σταδιακά πλαισιωνόμαστε από καινούρια πρόσωπα κι αυτό μας κάνει αισιόδοξους για μαζικότερη συμμετοχή στις δράσεις μας.
Συμφωνήσαμε, οι συμμετέχοντες, ότι το αποτέλεσμα των εργασιών της ομάδας μετά την δράση μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τολμώ να πώ, αγγίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα!
Διευκρινίσαμε για τους καχύποπτους, αλλά και για τους κακόπιστους ότι η δράση μας είναι παράλληλη και ταυτόχρονα υποστηρικτική στις υποχρεώσεις συντήρησης και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων και ιδιαιτέρα των πάρκων του δήμου.
Αναγνωρίσαμε την επιτακτική ανάγκη για εντατικοποίηση των δράσεων μέχρι το Πάσχα, κυρίως στις δύο μεγάλες πόλεις, Κρανίδι και Ερμιόνη για τους γνωστούς σε όλους, νομίζω, αντικειμενικούς λόγους.
Οι συμβάσεις των υπαλλήλων καθαριότητας, όπου φυσικά υπήρχαν, καθώς και του ιδιώτη που καθάριζε κάποιες περιοχές, εντός και εκτός πόλεων έληξαν και περιμένουμε την έγκριση  πρόσληψης προσωπικού.
Οι κοινοτικοί χώροι, που έχουν καλλωπιστεί από την ομάδα μας, αλλά και αυτοί, που έχουν επιλεχθεί για τις επόμενες δράσεις, δεν είχαν συντηρηθεί για πολύ καιρό και μερικά σημεία θύμιζαν μικρές χωματερές.
Το φωτογραφικό υλικό, άλλωστε, που έχουμε αναρτήσει στο ιστολόγιο μας, δικαιώνει  τις  εκτιμήσεις μας.
Συμφωνήσαμε ότι η όμορφη και καθαρή πόλη είναι δικαίωμα  όλων των πολιτών και αυτό το δικαίωμα διεκδικούμε με την παρουσία μας και την  εθελοντική δράση μας. Ανάλογες κινήσεις με την δική μας έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα περισσότερο ή λιγότερο οργανωμένες, δεν έχει σημασία. Το κίνητρο παραμένει για όλους μας το ίδιο.
Οι πολίτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η ποιότητα στην ζωή τους είναι δικαίωμα και όταν δεν παρέχεται, κινητοποιούνται, διεκδικούν, συμμετέχουν.
Η εθελοντική αρωγή στην κοινωνική ανάγκη βοηθάει την κοινωνία να γίνει πιο ενεργή, πιο ανθρώπινη, βαθύτερα αλληλέγγυα.

Η  ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΠΑΛ . ΕΠΑΓ/ΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2011 ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.(ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ).

Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ



31-ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
ΑΠΟ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου