Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ανάπλαση Κυκλικού Κόμβου Πορτο-Χελίου

   
     Η πρώτη φάση της εξόρμησης στο Πορτο –χέλι ολοκληρώθηκε με την ανάπλαση -δενδροφύτευση του κυκλικού κόμβου, στην είσοδο της πόλης.
     Το αισθητικό αποτέλεσμα της δωρεάς των φυτωρίων Φωστίνη, μας γέμισε όλους χαρά και αισιοδοξία για δυναμικότερη συνέχεια.
     Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Φωστίνη για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε για την πόλη του Πορτο-Χελίου και  την συμπαράσταση στην ομάδα μας, και ελπίζουμε στη συνέχεια της συνεργασίας μας.
     Ευχαριστούμε επίσης και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες της περιοχής για τις προσφορές τους: τον κ. Γιαννη Κοροντίνη, τον κ. Γιαννη Παπαστεργιου, τον  γεωπόνο κ. Υφαντιδη και οποίον άλλον μας βοήθησε.




    Την Κυριακή της Αποκριάς ακολούθησε εντυπωσιακή παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, στηριζόμενη οικονομικά κυρίως σε χορηγίες, λόγω έλλειψης προϋπολογισμού  και επιβολής μνημονίου στους χρεωμένους δήμους.
    Η αυθόρμητη και εθελοντική συμμετοχή μεταμφιεσμένων από όλη την επαρχία της Ερμιονίδας οι εξορμήσεις όλων των εθελοντικών ομάδων, η ενεργή συμμετοχή των πολιτών,     αισθανόμαστε χωρίς να θέλουμε να φανούμε υπερσιοδοξοι ότι αρχίζει να διαμορφώνει ένα        κίνημα συνειδητοποιημένων και έντονα ευαισθητοποιημένων πολιτών, που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ να βελτιώσουν την καθημερινότητα στην ζωή τους και στις πόλεις τους. Ιδιαίτερα, όταν αισθάνονται την δημοτική αρχή συνεργάτη και συμπαραστάτη.

 

Και ΤΩΡΑ, ας επιστρέψουμε στην ομάδα μας. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ – αν φυσικά ο καιρός το επιτρέψει, στις 10:00 η ώρα το πρωί, στη ΕΡΜΙΟΝΗ, είναι το επόμενο ραντεβού της ομάδας μας για καθαριότητα.
Το σημείο συνάντησης είναι η πλατεία μπροστά στην πιάτσα των ταξί, όπου θα αναρτηθεί και σχετικό πάνo.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου